Összetevők: dehidratált csirke (27 %), friss csirkehús (26 %), sárgaborsó (22 %), szárított alma (9 %), baromfizsír (tokoferolokkal védett, 4 %), söripari élesztő (3 %), psyllium (indiai útifű) mag és héj (2 %), lazacolaj (2 %), hidrolizált csirkemáj (2 %), lenmag (1 %), szárított sarkantyúka (0,5 %), szárított kamilla (0,5%), ásványi anyagok,
szárított homoktövis (0,3 %), szárított vörösáfonya (0,2 %), frukto-oligoszacharidok (0,015 %), mannán-oligoszacharidok (0,015 %), yucca schidigera (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivált (15x10 9 sejt/kg).
Analitikai összetevők: nyers fehérje 34,0 %, nyers zsír 15,0 %, nyers rost
4,0 %, nyers hamu 9,5 %, nedvesség 10,0 %, omega-3 0,4 %, omega-6 1,2 %, kalcium 1,0 %, foszfor 0,8 %, nátrium 0,8 %, magnézium 0,05 %.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / 1 kg: A-vitamin (3a672a) 20 000 IU, D 3 -vitamin (E671) 800 IU, E-vitamin (3a700) 600 mg, C-vitamin (3a312) 300 mg, taurin (3a370) 2 500 mg, L-karnitin (3a910) 50 mg, kolin-klorid (3a890) 2 500 mg, biotin (3a880) 2 mg, B 1 -vitamin (3a821) 10 mg, B 2 -vitamin 12 mg, niacinamid (3a315) 50 mg, D-kalcium pantotenát (3a841) 40 mg, B6-vitamin (3a831) 10 mg, folsav (3a316) 2 mg, B 12 -vitamin 0,04 mg, cink (3b606) 120 mg, vas (3b106) 45 mg, mangán (3b504) 55 mg, kálium-jodid (3b201) 4 mg, réz (3b406) 10 mg, szelén (3b8.10) 0,2 mg, L-metionin (3c305) 2000 mg.
Metabolizálható energia: 3650 kcal/kg.
EU által jóváhagyott természetes antioxidánsokat tartalmaz: növényi olajok tokoferol tartalmú kivonatai (1b306), aszkorbil-palmitát (1b304) és rozmaringkivonat.
Adagolási útmutató: A tápot szárazon vagy langyos vízzel benedvesítve adagolja. A macska számára folyamatosan biztosítani kell a hozzáférést elegendő friss ivóvízhez. Biztosítsa, hogy a macskája az egész nap folyamán szabadon hozzáférhessen
a táphoz. Ha először adagolja a tápot, keverje össze a korábbi táppal, megkönnyítve ezzel az átmenetet az új termékre.
Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfény elől védve tárolja, a csomagolást a felnyitást követően ismét zárja le.